Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim, suskunluğunu bozdu

Fatih Terim, suskunluğunu bozdu

SPOR Haberleri

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Estonya maçı hakkında açıklama yaptı. Galatasaray sorularına ise cevabı önündeki metinden okuyarak verdi.

Fatih Terim, suskunluğunu Milli Takım'da bozdu: 'Galatasaray'ın değerlerine uygun bir yerde ve zamanda açık yüreklilikle kendimi ifade edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın' . Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Estonya maçı öncesi G.Saray'dan gönderilmesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Terim, "Duyduğunuz ve okuduklarınızdan şüphe duyun. G.Saray kültürüne uygun bir ortam ve zamanda açık yüreklilikle kendimi ifade edeceğim" ifadelerini kullandı. Terim'in Kasım ayındaki Divan Kurulu'nda konuşması bekleniyor. Ardından Estonya ve Hollanda maçlarında galibiyetin bile yetmeyebileceğinin altını çizen deneyimli hoca, "Kazanmak için her şeyi deneyeceğiz" dedi. nbsp;En çekindiği ismin Konstantin olduğunu söyleyen Terim, "Hiçbir durumu öne sürmeden kazanmalıyız. Oyuncularımın bu konsantrasyonda olduğunu biliyorum. Umarım Hollanda maçını play-off öncesi final durumuna getirebiliriz. Kısa süre önce Avrupa Şampiyonası kuralarına hazırlanıyorduk ama şimdi neredeyse herkes Brezilya için umutlu" ifadelerini kullandı. Basın toplantısında soruları doğaçlama yanıtlayan Fatih Terim, konu Galatasaray'a gelince cevapları önündeki metine bakarak verdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...