Aysal, Terim'in gönderilmesini böyle anlattı, 'Olur böyle şeyler'

Aysal, Terim'in gönderilmesini böyle anlattı, 'Olur böyle şeyler'

SPOR Haberleri

'Futbolun Liderleri Konferansı'nda konuşan Aysal, 'Takımı üst üste 2 kez şampiyon yapan hoca ile yolların ayrılması Türkiye'de olağan bir durum' dedi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu yıl Londra'da gerçekleştirilen "Futbolun Liderleri Konferansı" nda Avrupa kulüplerini temsilen konuştu. Aysal soru cevap şeklinde yapılan sunumda, takımda göreve başladıktan sonra yaptığı değişikliklerden, Fatih Terim'in takımdan gönderilmesine kadar önemli açıklamalarda bulundu. Aysal, konferans moderatörünün "İki tane şampiyonluktan sonra Terim'in gönderilmesi alışılmışın dışında bir durum" sözlerine, "Türkiye'de böyle şeyler oluyor. Bu tarz değişiklikler Galatasaray tarihinde de olmuştur. Ama Fatih Terim çok başarılı bir hoca ki A Milli Takım'a gitmesine onay verdik. Bazı hatalar yapabilirim, ancak yapmamaya çalışıyorum. Kulüp profesyonellerinin yüzde 65'ten fazlasını değiştirdik" diye konuştu. Türkiye'de taraftar polemiğine de değinen Aysal, "Türkiye'de en büyük biziz. Taraftar sayımız en büyük rakiplerimizden Fenerbahçe'den birkaç milyon fazla. Onların 23-24 milyon civarında taraftarı var. Beşiktaş'ın taraftar sayısı ise 6 milyon civarında" açıklamasını yaptı. Roberto Mancini hakkında da açıklamalarda bulunan Aysal, "Galatasaray tarihi boyunca hep kaliteli teknik adamlarla çalışmıştır. Mancini de bunlardan bir tanesi. 2-3 kötü maçta eleştirilmeye başlıyoruz. Biz her şeyin arkasındayız" ifadelerini kullanırken, Burak'ın Chelsea'ye gideceği spekülasyonlarıyla ilgili bir soruya da, "Öyle bir teklif bize gelmedi. Burak da gitmek isterse neden olmasın. Tercihim, Türk futbolcuların Avrupa liglerinde nbsp;oynamalarından yana" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...