Kartal formda, goller Necip ve Dentinho'dan

Kartal formda, goller Necip ve Dentinho'dan

SPOR Haberleri

Beşiktaş milli arada Bilic'in ülkesinde yaptığı hazırlık maçında Hajduk Split'i 2-1 mağlup etti. Goller Necip ve Dentinho'dan geldi

Milli aradan faydalanan Beşiktaş, Teknik Direktörü Slaven Bilic'in ülkesi Hırvatistan'da Hajduk Split'le yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Kartal maça Cenk, İbrahim Toraman, Franco, Serdar, Motta, Necip, Sezer, Dentinho, Fernandes, Holosko ve Eneramo onbiriyle çıktı. 13. dakikada Manuel Fernandes'in kullandığı serbest vuruşta ön direkte kafa vuruşu yapan Necip, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1. Golün ardından topa daha çok sahip olan siyah-beyazlılar, Dentinho ile farkı ikiye çıkardı. 27. dakikada gelişen atakta Fernandes'in pasında topla buluşan Dentinho, iki rakibini çalımladıktan sonra ceza sahasının hemen içinden çektiği şutla topu filelerle buluşturdu: 0-2. İlk yarının son bölümünde Kouassi'nin golüne engel olamayan Beşiktaş ikinci yarısında karşılıklı ataklardan gol çıkmayan maçtan 2-1'lik üstünlükle ayrılmayı bildi.

nbsp;Kartal formda, goller Necip ve Dentinho'dan

HOLOSKO MIZRAK ÇEKTİ!

Beşiktaş dün sabah kahvaltının ardından Split'te şehir turu yaptı. Slaven Bilic'in ailesi ile olduğu için katılmadığı gezi oldukça neşeli geçti. Roma İmparatoru Diocletianus tarafından M.S. 4. Yüzyıl'da yaptırılan Diocletianus Sarayı'nı gezen futbolcular bol bol fotoğraf çektirdi. Sakatlıktan kurtulup takımla çalışmalara başlayan Filip Holosko da, temsili Roma askerleri ile poz verirken basın mensuplarına mızrak çekerek şaka yaptı. Öte yandan Başkan Fikret Orman, Hajduk Başkanı Marin Brbic'in verdiği dostluk yemeğine katıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...