Ankara ve İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

/ Kaynak: AA
Ankara ve İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara ve İstanbul merkezli düzenlenen uyuşturucu operasyonları kapsamında 25 kişi tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin teknik ve fiziki çalışmaları sonucu, Ankara'nın çeşitli bölgelerinde operasyonlar gerçekleştirildi. Polis, Kurban Bayramında yaşanacak yoğunlukta eğlence mekanlarında satılmak üzere kargo ile paspas ve yolluklara sarılarak Ankara'ya gönderilen uyuşturucu maddelere el koydu. Altındağ, Mamak ve Keçiören'de düzenlenen 6 ayrı operasyonda, 20 kişi yakalandı. Zanlıların üzerinde, eşyalarında, ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 197 kilo esrar, bin 82 ecstasy hap, 2 tabanca ve bu tabancalara ait 15 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılardan 15'i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 3 kişi mahkemede, 2 kişi de ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.


İstanbul merkezli uyuşturucu operasyonu
İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen ve 1 ton 50 kilogram esrarın ele geçirildiği operasyonlar kapsamında ise 10 kişi tutuklandı. nbsp;İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 yıllık teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şebekeye yönelik son 2 haftada İstanbul, Diyarbakır, Van ve Sakarya'da operasyon düzenledi. Narkotik polisi, 11 kişiyi gözaltına aldığı operasyonlar kapsamında adreslerde yaptığı aramalarda 1 ton 50 kilogram esrar, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 6 bin 950 lira, bin avro ve 2 ruhsatsız tabanca ele geçirdi.
Emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.


İstanbul'da bu yıl içerisinde 7 ton 350 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Bu arada emniyet yetkilileri, bu yıl içerisinde İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda 7 ton 350 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...