Sow'dan Drogba'ya sert gönderme

/ Kaynak: İHA
Sow'dan Drogba'ya sert gönderme

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'nin Senagalli oyuncusu Moussa Sow, Fildişi maçı öncesi Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Drogba'ya öyle bir gönderme yaptı ki.

Fenerbahçe'nin Senagalli oyuncusu Moussa Sow, Fildişi maçı öncesi Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Drogba'ya öyle bir gönderme yaptı ki. nbsp;Fildişi Sahilleri ile Dünya Kupası'na katılma yolunda kritik iki maça çıkacak olan Senegal'in yıldız oyuncusu Moussa Sow, zorlu mücadeleleri France 24 kanalına değerlendirdi. Sow, "Herkes kendini iyi hissediyor ve konsantre olmuş durumda. Hepimiz Dünya Kupası'na gideceğimize inanıyoruz. Bunun için de sonuna kadar savaşacağız. Rakibimizin çok deneyimli ve kaliteli oyuncuları olduğunu biliyoruz ama biz de Senegal'iz ve ülkemizin şerefi için oynayacağız. Fildişi Sahili'ni bizim kara kedimiz olarak görebilirsiniz ama bu kez Drogba'lı, Yaya'lı kara kedinin 9 canını da alma zamanı" dedi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...