Beşiktaş'ta Toraman ve Öztürk kavga etti

Beşiktaş'ta Toraman ve Öztürk kavga etti

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk süresiz kadro dışı bırakıldı

Beşiktaş'tan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: "İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, Beşiktaş'a yakışmayacak hareketleri nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Hırvatistan'da Hajdut Split'i 2-1 yenen ve İstanbul'a dönen Futbol Takımımız'ın bu sabahki antrenmanı öncesinde, Beşiktaş'a yakışmayacak şekilde kavga ettikleri öğrenilen İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk, Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen ve Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in talepleri doğrultusunda, Futbol Şubemizin kararı ile süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. nbsp;
Beşiktaş JK "


İŞTE KAVGANIN DETAYLARI
Kavganın detaylarını ise Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Kavalcı anlattı. Kanaltürk'e konuşan Kavalcı Kavalcı "Gece saat 03.00'te tesislere geledik. Hocamız sabah idmanı dolayısıyla herkesin tesislerde kalmasını istedi. Saat 04.00'ü gösterdiğinde olayın yeniden alevlendiğini seslerle duydum. Gördüğümüz tablo 2 oyuncunun birbirlerine tekme-tokat saldırmasıydı. Olayı yine yatıştırdık. Ancak kavgada yine üçüncü perde açıldı. Rejenerasyon çalışmasında 2 oyuncu Beşiktaş gelenek ve göreneklerini aşarak sanki iki kavga yaşanmamış gibi yeniden birbirine girdi. Teknik heyetin 'huzuru bozuyorlar' gerekçesini göstererek sundukları rapor sonrası biz de yönetim olarak gereğini yaptık ve İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk'ü kadro dışı bıraktık. Bu açıklama nettir. Olay hakkında daha fazla spekülasyona gerek yoktur" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...