Bursasporlu Batalla, 'Seve seve Türk olurum'

/ Kaynak: DHA
Bursasporlu Batalla, 'Seve seve Türk olurum'

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Pablo Batalla antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Kontratımın uzatılmasından dolayı çok mutluyum" diyen Batalla, Türk vatandaşlığına geçişle ilgili açıklamalarda bulundu. Batalla, "Burada olduğum süre içinde gerçekten çok iyi davranıldı ve çok mutlu oldum. Türk vatandaşlığı hakkında konuşmak gerekirse henüz erken. Doldurmam gereken bir süre var. Bu süre bitirince kulüp de isterse bunu yapmakta sakınca görmeyeceğim. Arjantinliyim ama buraya duyduğum sempati, ailemin rahat olması herşeyi çok rahat bir şekilde yapabilmemiz, benim için buranın değerini arttıran ve beni buralı hissettiren şeyler" dedi. Yeni sezonda yabancı sayısında yapılacak düzenlemeyle ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Batalla, "Yabancı oyuncuların Türk futbolundaki kaliteyi arttırdığını söylemek yanlış olmaz. Her geçen yıl da bu oyuncuların kalitesi yükseliyor. Türk oyuncuların oynayabilmesi için kontenjan açılması da mantıklı" şeklinde konuştu.


"ZOR BİR MAÇ OLACAK"
"Kayserispor maçı bizim için zor bir karşılaşma olacak" diyen Batalla sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu tarz araların iyi olduğunu düşünüyorum. Her hafta maç oynarken bazı tarz antrenmanları yapma fırsatı bulamıyorduk. Bu tarz boşluklar bu yüzden iyi oluyor. Kayserispor maçına en hazır şekilde çıkmak için elimizden geleni yapacağız."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...