Vali Mutlu'dan tweet açıklaması

/ Kaynak: DHA
Vali Mutlu'dan tweet açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kendisine atılan tweet'leri değerlendiren İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Yanlış tanıyanlar tarafından doğru tanınmaya başlanıyor olmak çok önemli

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Gençlik Platformu Derneği tarafından düzenlenen "Geleceğin Liderleri buluşuyur, gençlik ve liderlik zirvesi" konulu konferansa katıldı. İstanbul Gençlik Platformu Derneği üyeleri, hazırladıkları kısa videoda Vali Mulu'ya derneğe olan desteklerinden dolayı teşekkür etti. nbsp;


"BENİ ÇOK DUYGULANDIRDINIZ"
Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuşma yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, duygulandığını belirterek, "Beni çok duygulandırdınız. Hak ediyor muyum? İnşallah hak ediyorumdur. Çok özelsiniz" dedi. Geçtiğimiz günlerde nbsp;twitterdan bir mesaj aldığını anlatan Vali Mutlu, "Takipçim diyor ki 'Senle ilgili değerlendirmelerimde yanılıyor gibi hissediyorum kendimi, gerçekten yanılmış mıyım?' attığı tweet bu. Yani kafasında bir algı oluşturmuş benimle ilgili. Ve bu algıyı yavaş yavaş değiştiriyor gibi bir noktaya gelmiş. Seninle ilgili bir algım vardı, bu algımda yanılıyor muyum, böyle hissediyorum' diyor bir takipçim. Benim için bu güne kadar aldığım binlerce, onbinlerce tweet'in içinde en değerlisinden birisi. Yanlış tanıyanlar tarafından doğru tanınmaya başlanıyor olmak çok önemli" dedi.


"SİZ BENİ DOĞRU TANIDIĞINIZ GİBİ BEN DE GENÇLİĞİMİZİ ÇOK İYİ TANIYORUM"
"İnsanın bana göre hayatta en büyük arzusu gerçekten içindeki gibi kendisi gibi tanınmaktır" diyen Vali Mutlu sözlerine şöyle devam etti: "Şayet olduğunuz gibi tanınabiliyorsanız mutlu insansınız. Elbetteki kendinizi tanıyorsunuz. Ama başkalarının da sizi böyle tanıması çok önemli. Siz beni içimdeki, ruhumdaki Hüseyin Avni olarak tanıdınız. Ben bunu hissediyorum. Gerçekten 'vali amca' diyen gençlerin gönülden bunu seslendiklerinin farkındayım. Biz sizle gerçekten valiyi bir tarafa bırakın, amca- yeğen, amca- genç diyaloğu içerisinde olduk. Sizlerle iftihar ediyorum. Kafamı allak bullak ettiniz. Söyleyeceklerimin hepsini karıştırdınız. Oturup bu duygusal ortamda saatlerce pek çok şey söyleyebilirim. Siz beni doğru tanıdığınız gibi ben de gençliğimizi çok iyi tanıyorum. Gençliğimizin, ideallerini, arzularını, heyecanlarını tanıyorum. Netice olarak sizin bulunduğunuz sıralardan gençlik yıllarından liseden, üniversitenden geldik ve buralara ulaştık. Geldiğimiz yerde makamların ötesinde, lider olmanın ötesinde fark ettiğimiz bildiğimiz bir şeyi paylaşmak istiyorum. Temel olan şey insan olmak. Herşeyden önce bir ideal kuracaksak asıl idealimiz insan olma noktasındaki insanca meziyetleri muhafaza ve bunlardan ödün vermeden bunları geliştirebilmedir. Büyük bir milletiz. Gerçekten yapabileceğimiz insanlık adına çok şey var." nbsp;Konuşmasının ardından Vali Mutlu'ya günün anısına plaket verildi.
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...