Türkiye Hollanda maç biletleri satışa çıktı

/ Kaynak: AA
Türkiye Hollanda maç biletleri satışa çıktı

SPOR Haberleri  / AA

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak maçın biletlerinin gişe satışı başladı.

A Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda 15 Ekim Salı günü İstanbul'da Hollanda ile oynayacağı 10. ve son maçın biletlerinin gişe satışı başladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçın biletleri, internet ortamının ardından, bugünden itibaren stat gişelerinden de satışa sunuldu.
Futbolseverler, 10.00-17.30 saatleri arasında hizmet verilecek Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı gişelerinden, TC kimlik numaraları ile en fazla 2 bilet alabilecek. Maç günü ise stat gişeleri 21.45'e kadar açık kalacak. Türkiye-Hollanda maçının 25, 40 ve 60 lira olarak belirlenen biletleri daha önce Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesi üzerinden satışa sunulmuştu. Bu arada, engelli vatandaşlar, gaziler ile refakatçilerine ücretsiz biletleri, stadyum engelli tribünü kapasitesi oranında maçtan bir gün önce teslim edilecek.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...