Samsunspor'a ağır ceza

/ Kaynak: İHA
Samsunspor'a ağır ceza

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Samsunspor'a, sportmenliğe aykırı hareketten dolayı toplam 47 bin 750 TL para cezası verdi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Samsunspor'a, 1461 Trabzon maçında taraftarlarının neden olduğu kötü tezahürat ile sportmenliğe aykırı hareketten dolayı toplam 47 bin 750 TL para cezası verdi. nbsp;PFDK, PTT 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'a ligin 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan 36 bin TL, sportmenliğe aykırılıktan 5 bin 250 TL para cezası kesti. Yedek kulübesinde kırmızı kart gören Samsunsporlu kaleci Atilla Özmen'e de sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç men ve 6 bin 500 TL para cezası verdi. Kurul, aynı maçtaki olaylar nedeniyle ev sahibi takım 1461 Trabzon'a da takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 4 bin 500 TL, taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratta 13 bin TL para cezası verirken, tribün koltuklarının numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle de ihtar cezası verdi. PFDK, Samsunspor'u toplam 47 bin 750 TL para cezası ile cezalandırırken, ev sahibi 1461 Trabzon'a da toplam 17 bin 500 TL'lik ceza kesti.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...