TBF Başkanı Turgay Demirel'den yeni sezon mesajı

/ Kaynak: AA
TBF Başkanı Turgay Demirel'den yeni sezon mesajı

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Beko Basketbol Ligi'nde yarın başlayacak 2013-2014 sezonu öncesi mesaj yayımladı.

Yeni sezonu heyecan ve coşkuyla karşıladıklarını belirten Turgay Demirel, maçların yine kitleler tarafından ilgiyle takip edileceğini, üst düzey rekabete sahne olacağını kaydetti. Turgay Demirel, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Beko Basketbol Ligi'nde 2013-2014 sezonunu heyecan ve coşku ile karşılıyoruz. Basketbol kalitesi ve mücadele seviyesi bakımından her sezon büyük bir gelişme göstermekte olan ligimiz, inanıyorum ki 2013-2014 sezonunda yine kitleler tarafından ilgiyle takip edilecek ve üst düzey rekabetlere sahne olacaktır. Marka değeri sadece ülkemizde değil, uluslararası platformda da saygın bir noktaya ulaşan Beko Basketbol Ligi'nde, kulüplerimizin önemli yatırımları paralelinde oluşturdukları güçlü kadrolar, 2013-2014 sezonunun çekişmeli ve zevkli geçeceğinin en önemli göstergesi niteliğindedir."
Kupa derbisi beklentileri artırdı
Samsun'da Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında hafta içinde yapılan Cumhurbaşkanlığı Kupası müsabakasında sporseverlerin oluşturduğu atmosfer ve iki kulübün sahaya fair play anlayışı çerçevesinde yansıttıkları mücadelenin yeni sezona ilişkin beklentileri bir kat daha artırdığını kaydeden Demirel, şu ifadeleri kullandı:
"Geçtiğimiz aylarda ilan ettiğimiz ve resmi web sitemizden de (tbf.org.tr) ulaşılabilecek olan 'TBF Davranış Kuralları' dokümanının; yöneticilerden sporculara, seyircilerden ailelere kadar Türk basketboluna dahil olan tüm bireyler tarafından dikkatle incelenmesi ve başta Beko Basketbol Ligi olmak üzere tüm liglerimiz dahilinde bu kuralların etkin bir şekilde uygulanması büyük önem arz etmektedir. Türk basketbolu, diğer birçok alanda olduğu gibi 'Saygı ve Fair Play' anlayışında da örnek ve öncü olmayı sürdürecektir."
"Gençleri heyecanla izleyeceğiz"
Turgay Demirel, bu yaz Avrupa şampiyonluğuna ulaşan Genç Milli Erkek Basketbol Takımı'nın kadrosunda yer alan Kenan Sipahi, Metecan Birsen, Cedi Osman, Kartal Özmızrak, Doğukan Şanlı ve Egemen Güven gibi genç oyuncuları bu sezon ligde ilgi ve heyecanla izleyeceklerini kaydetti.
Demirel, yeni sezon mesajının son bölümünde şu ifadeleri kullandı:
"Başta kulüplerimiz olmak üzere, sponsorlarımıza, iş ortaklarımıza, yayıncı kuruluşumuza ve medya mensuplarına Türk basketboluna sağladıkları kıymetli katkılardan ötürü teşekkürlerimi sunar, kulüplerimizin yöneticilerine, teknik ve idari kadrolarına, sporcularımıza, hakemlerimize ve müsabaka görevlilerine başarılar ve basketbolseverlere keyifli bir sezon dilerim."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...