Kılıçdaroğlu'na bir ceza daha

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu'na bir ceza daha

Politika Haberleri  / İHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mahkemeden bir şok daha geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mahkemeden bir şok daha geldi. Kılıçdaroğlu, "asılsız" iddialarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye 15 bin lira daha tazminat ödemeye mahkum edildi. nbsp;CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, söz konusu iddialarla ilgili olarak 2. kez takipsizlik kararı verilmesi üzerine yaptığı açıklamalardan dolayı Başkan Özhaseki tarafından tazminat davası açılmıştı. Kayseri 5. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından karara bağlanan davada 'davalının asılsız yere suçlayıcı ifadelerde bulunduğu, yapılan açıklamaların yargı gücünün otoritesi ve tarafsızlığını etkileyecek bir davranış biçimini bünyesinde barındırdığı' dile getirilmiş ve tazminat talebinde bulunulmuştu.
Mahkeme tarafından alınan kararla, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Başkan Özhaseki'ye 15 bin lira manevi tazminat ödemesine ve ayrıca mahkeme masrafları, faiz ve avukat ücretini karşılamasına hükmedildi.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...