Ya tamam ya devam

/ Kaynak: İHA
Ya tamam ya devam

SPOR Haberleri  / İHA

A Milli Futbol Takımımız, bu akşam Estonya deplasmanında gruptaki kaderini belirleyecek karşılaşmaya çıkacak.

A Milli Futbol Takımımız, bu akşam Estonya deplasmanında gruptaki kaderini belirleyecek karşılaşmaya çıkacak.
Milliler, 2014 FIFA Dünya Kupası grup elemesindeki dokuzuncu maçını deplasmanda Estonya ile oynayacak. Estonya'nın başkenti Talin'deki A Le Coq Arena'da oynanacak karşılaşma, saat 21.30'da başlayacak. Star TV'den naklen yayınlanacak müsabakayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli'nin yardımcılıklarını Andrea Stefani ve Renato Faverani yapacak. Mililer Estonya'yı yendiği takdirde gruptan çıkma umudunu son karşılaşmaya bırakacak.
HİÇ YENİLMEDİK
A Milli Futbol Takımımız, Estonya ile tarihinde 7 kez karşılaşırken bu maçlarda 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Estonya maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, ilginç bir şekilde 11'ini açıkladı. Terim'in kadrosu şu şekilde:
"Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Semih Kaya, Ömer Toprak, Caner Erkin, Gökhan Töre , Selçuk İnan, Mehmet Topal, Arda Turan, Burak Yılmaz, Umut Bulut."
Ev sahibi Estonya'nın muhtemel 11'i ise: Parejko, Piiroja, Kruglov, Jaager, Dmitrijev, Lindpere, Vunk, Anier, Vassilijev, Ojaama.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...