20 şüpheliden 15'i tutuklandı

/ Kaynak: İHA
20 şüpheliden 15'i tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara'da düzenlenen operasyonlarda 2 adet ruhsatsız silah ve tabancalara ait 15 adet fişek ve bin adet ecstasy hap ele geçirildi.

Ankara'da düzenlenen operasyonlarda yaklaşık 190 kilogram esrar maddesi, 7 kilo 150 gram toz esrar, 69 adet satışa hazır esrar maddesi, 2 adet ruhsatsız silah ve tabancalara ait 15 adet fişek ve bin adet ecstasy hap ele geçirildi. Yakalanan 20 şüpheliden 15'i tutuklandı. nbsp;Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda, bazı kişilerin doğu illerinden getirdikleri uyuşturucuyu Başkentte piyasaya sürmeye hazırlandıklarını tespit etti. Narkotik ekipleri şüphelileri takibe aldı. Ekiplerin teknik takip sonucu Altındağ, Mamak ve Keçiören ilçelerindeki ikamet ve araçlara eş zamanlı 6 baskın düzenledi. Düzenlenen operasyona detektör narkotik köpeği de katıldı. Bir evde yapılan arama sırasında detektör narkotik köpeği paspasların arasına gizlenmiş uyuşturucu maddeyi tespit etti. Operasyon sonucunda, 190 kilogram esrar maddesi, 7 kilo 150 gram toz esrar, 69 adet satışa hazır esrar maddesi, 2 adet ruhsatsız silah ve tabancalara ait 15 adet fişek ve bin adet ecstasy hap ele geçirilerek 20 kişi gözaltına alındı. nbsp;Yakalanan şüpheliler, "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak, nakletmek, temin etmek, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçlarıyla adli makamlara sevk edildi. Çıkarılan 15 şüpheli mahkemece tutuklanırken 3 kişi serbest bırakıldı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...