Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman 'Bunu yapanlar cezalandırılacak'

/ Kaynak: AA
Fikret Orman 'Bunu yapanlar cezalandırılacak'

SPOR Haberleri  / AA

Fikret Orman, kavga etikleri için kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk'le ilgili gerekenin yapılacağını söyledi.

Lig TV'ye telefonla bağlanan Fikret Orman,Beşiktaş'ın Türkiye'nin en köklü ve prensipli camiası olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:"Bizim kurallarımız var. Prensiplerimizin bozulmasına hiçbir şekilde izin vermeyiz. Bir tatsızlık olmuş. Beşiktaş ailesi içinde olmaması gereken şeyler olmuş. Bunu yapanlar gerekli cezayı görecekler. Bununla ilgili bana henüz bir rapor gelmiş değil. Bu, futbol komitesi üyeleri ve yönetimiyle alınmış bir karar. Son olarak da benden de 'olur' aldılar. Tam bir rapor geldikten sonra gerekli cezalar verilecektir." Olayın detaylarına tam hakim olmadığını belirten başkan Orman, "Çok fazla detay bilmiyorum ama kamp esnasında kavga ettikleri ifade edildi. Aile içerisinde tartışmalar olur ama Beşiktaş'a yakışmayacak hareketlerde bulunmak kimsenin haddine olan bir durum değildir. İkili bir kavga var. Bence iki tarafta da hata var. Gereği neyse yapılacaktır" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...