Engelsiz Aslanlar, Fair-play ödülüne layık görüldü

/ Kaynak: CHA
Engelsiz Aslanlar, Fair-play ödülüne layık görüldü

SPOR Haberleri  / CHA

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Türkiye Fair-Play Ödülleri Sportif Kariyer Dalında Kutlama Mektubu Ödülü'ne layık görüldü

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından her sene verilen Türkiye Fair-Play Ödülleri Sportif Kariyer Dalında Kutlama Mektubu Ödülü'ne layık görüldü. nbsp;Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair-Play Komisyonu, 2012 TMOK Türkiye Fair Play Ödülleri'nin sahiplerini belirledi. Yurt çapında yapılan taramalarda saptanan adaylar 'Ön Jüri' ve sonrasında 'Büyük Jüri' tarafından değerlendirildi. 'Davranış', 'Kariyer' ve 'Tanıtım' dallarında dereceye girenlere ödülleri 22 Ekim salı akşamı İstanbul Ataköy Olimpiyatevi'nde düzenlenecek törende takdim edilecek. nbsp;Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair-Play Komisyonu'nun göndermiş olduğu kutlama mektubunda ise şu ifadeler yer aldı. nbsp;"Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı (İstanbul) 2005 yılında kurulan ve 'Engelsiz Aslanlar' ismiyle de anılan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ulusal ligde 2006-2007 sezonundan 2012-2013 sezonuna kadar üst üste yedi kez şampiyon oldu. Sarı-Kırmızılı ekip Avrupa'da elde ettiği şampiyonlukları dışında 2008, 2009 ve 2011 yıllarında eriştiği Kıtalararası Dünya Şampiyonluğu'na 2012 yılında yeni bir halka ekleyerek dördüncü kez Dünya şampiyonluğunu kazandı."
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...