Fenerbahçe'de akşam idmanı iptal edildi

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçe'de akşam idmanı iptal edildi

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda dayanıklılık koşusu yapıldığı öğrenildi. nbsp;Antrenmana milli takımlarda bulunan Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Pierre Webo ve Salih Uçan katılmadı.

RAUL MEİRELES İSTANBUL'A DÖNDÜ
Bruno Alves ve Joseph Yobo, özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Bu arada sakatlığının nüksetmesi nedeniyle Portekiz Milli Takımı'ndan ayrılarak İstanbul'a dönen Raul Meireles'in tedavisine, Can Bartu Tesisleri'nde, Kulüp Doktoru ve sağlık ekibimiz tarafından devam ediliyor.


AKŞAM ANTRENMANI İPTAL EDİLDİ
Bu arada Fenerbahçe'nin bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenman iptal edildi. Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları, yarın yapılacak çift antrenmanla devam edecek.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...