3 ayrı operasyonda 138 kilo eroin 13 kilo toz esrar ele geçirildi

/ Kaynak: CHA
3 ayrı operasyonda 138 kilo eroin 13 kilo toz esrar ele geçirildi

YAŞAM Haberleri  / CHA

Kocaeli polisinin düzenlediği 3 ayrı operasyonunda 138 kilogram eroin, 13 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Kocaeli polisinin düzenlediği 3 ayrı operasyonunda 138 kilogram eroin, 13 kilogram toz esrar ele geçirildi. Kocaeli Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ihbarı üzerine harekete geçti. Fiziki ve teknik çalışmaları tamamlayan ekipler, şüphelilerin Van merkezdeki evine operasyon düzenledi. Van Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerinden alınan destekle yapılan operasyonda yapılan aramada, 70 kilogram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili Faik D. (37) ve Ferhat F. (33) gözaltına alında. Kocaeli'ne getirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerin tutuklandıkları öğrenildi.

68 KİLOGRAM EROİN
Kocaeli polisi, ikinci operasyonunu, fiziki ve teknik çalışmalarını tamamladıktan sonra TEM Otoyolu Gültepe Rampası mevkiinde düzenledi. Van'dan İstanbul'a uyuşturucu madde götüren 2 araç durduruldu. Araçlarda yapılan aramada 68 kilogram eroin ele geçirildi. Şüphelilerin, eroinin bulunmaması için paketleri gres yağı ve pul biberle kapladıkları öğrenildi. Polis köpeği Kont'la yapılan aramada eroin aracın tavan kısmında bulundu. Olayla ilgili Davut S. (63) ve izzet B. (32) gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

13 KİLOGRAM TOZ ESRAR
Kocaeli polisinin düzenlediği bir diğer operasyonda da 13 kilogram toz esrar ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine çalışma başlattı. Fiziki ve teknik çalışmalarını tamamlayan ekipler, Van'dan İstanbul'a gittiği öğrenilen aracı TEM Otoyolu'nun Gültepe Rampası mevkiinde durduruldu. Araçta yapılan aramada 13 kilogram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili Fırat A. (35) gözaltına alındı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...