Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gürsel Tekin'in adaylıktan çekilme şartı

Gürsel Tekin'in adaylıktan çekilme şartı

Politika Haberleri

CHP'de İstanbul'a aday olan Gürsel Tekin'in, Sarıgül'ün de adaylığı durumunda bazı ilçe başkanlarını belirleme yetkisi ile çekileceği öne sürülüyor.

CHP'deİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Gürsel Tekin'in, Mustafa Sarıgül'ün de aday adaylığı durumunda, Kadıköy gibi bazı ilçe Belediye başkan adaylarını belirleme yetkisi ile çekileceği öne sürülüyor. Tekin'in İstanbul'a aday olarak gösterilme ihtimalinin bugün için güçlü olduğu, ancak Sarıgül'ün partiye dönmesi halinde adaylık kararını Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun vereceği belirtilirken, CHP kulislerinde iki farklı yorum yapılıyor. Gazeteport sitesinin haberine göre; Sarıgül'e muhalif isimler, ''Tekin aday olunca Sarıgül'ün eli zayıfladı. Artık dönmek için şart ileri süremez, ilçe belediyeleri konusunda dayatamaz. Tekin'in hamlesi, Kılıçdaroğlu'nu rahatlattı, aday olacağından Genel Başkanın da haberi vardı'' yorumunu yapıyorlar.

ADAYLIKTAN ÇEKİLİR Mİ ?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...