BM Türkiye'de filmlerle tanıtılacak

BM Türkiye'de filmlerle tanıtılacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Peter Lautsky-Tieffenthal, "Türkiye insani yardım çabalarıyla özellikle Suriye krizinde kurulan mülteci kamplarıyla BM için büyük öneme sahiptir" dedi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, Tieffenthal öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere BM yapısı ve BM-Türkiye ilişkileri hakkında bilgi veren Tieffenthal, "Akademik Etki" programı çerçevesinde üniversitelerle işbirlikleri yaptıklarını ve BM bünyesindeki iş imkanlarını gençlere açmayı hedeflediklerini anlattı. Tieffenthal, BM kurumlarında görev alan Türk sayısının düşük olduğuna işaret ederek, gençleri BM'de çalışmaya teşvik etmek istediklerini belirtti. Peter Lautsky-Tieffenthal, "Türkiye insani yardım çabalarıyla özellikle Suriye krizinde kurulan mülteci kamplarıyla BM için büyük öneme sahiptir" ifadesini kullandı. BM'nin farklı kültür ve dilde insana ulaşabilmek için çeşitli tanıtımları hayata geçirdiğini aktaran Tieffenthal, başrolünde Nicole Kidman'ın oynadığı "The Interpreter" (Tercüman) filminin BM çalışmalarına dikkati çeken ilk proje olduğunu belirterek, Amerika'da yayınlanan "Revolution" adlı bilim kurgu dizisindeki sürdürülebilir enerji konusundaki sosyal mesajların da BM uzmanları tarafından hazırladığını bildirdi. Tieffenthal, BM'yi Türkiye'de daha iyi tanıtmak için benzer film ve televizyon projelerinde yer almak istediklerini kaydetti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...