Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Takım'ı bekleyen büyük tehlike

Milli Takım'ı bekleyen büyük tehlike

SPOR Haberleri

A Milli Takım Estonya maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkarken, Estonya'da en çok dikkat çeken isim olan Konstantin Vassiljev'e özel önlem gelecek.

A Milli Takım Tallinn'de karşısına mutlak galibiyet parolasıyla maçı beklerken, Estonya'da en çok dikkat çeken isim olan Konstantin Vassiljev'e özel önlem gelecek. Rakip takımda 14 numaralı formayı taşıyan ve 6 Eylül'de Hollanda karşısında ülkesinin 2 golüne de imza koyan 29 yaşındaki hücum oyuncusunun Milli Takımımızı en çok zorlayan isim olması bekleniyor.

TERİM'DEN ÖZEL ÖNLEM

Fatih Terim'in de basın toplantısında en çok çekindiği oyuncu olarak belirttiği Vassiljev'in orta alandan sürpriz toplarla oyunu ileri taşımasına engel olmaya çalışacağı ve oyuncularına bu yönde talimat verdiği öğrenildi.

BİZE GOLÜ VAR

Şu anda Rusya Premier Ligi'nde Amkar Perm kulübünde top koşturan deneyimli orta saha oyuncusu 2010 Dünya Kupası Elemeleri'nde Kayseri'de oynanan ve Millilerimizin 4-2 kazandığı karşılaşmada ülkesinin 2. golüne imza koymuştu. Milli formayla 63 karşılaşmada 17 gol kaydeden Vassiljev 2010 ve 2011 yıllarında Estonya'da Yılın Futbolcusu ödülüne layık görülmüştü. (aksam.com.tr)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...