Galatasaray'dan flaş transfer

Galatasaray'dan flaş transfer

SPOR Haberleri

Futbolseverlerin Altay'dan tanıdığı Mahmut Çalış, İtalyan teknik direktör Mancini'nin gelmesiyle yapısal değişikliğe giden Galatasaray'a masör oldu.

Sarı kırmızılı kulübün İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan'dan gelen teklif üzerine dün İstanbul'a giderek sözleşme imzalayan Mahmut Çalış, bugün resmen göreve başladı. Roberto Mancini'nin sağlık ekibinde 2 doktor, 3 fizyoterapist ve 3 masörle birlikte çalışacağını söyleyen Mahmut Çalış, şunları söyledi: "Benim için inanılmaz bir mutluluk. 53 yaşımda böyle bir göreve layık görülmek, geçmişte doğru işler yaptığımı kanıtlıyor. Uzun yıllar Ümit ve A Milli Takım'da çalıştığım için şu anda Galatasaray'daki yerli oyuncuların büyük bölümünü tanıyorum. Zorluk çekeceğimi sanmıyorum. Artık şampiyonlar ligi'ndeyim."

PARLAK KARİYER

Masörlüğe 1982 yılında Altay'da başlayan Mahmut Çalış, 3 yıllık Samsunspor macerası ve bu sezon başında 4 ay çalıştığı Şanlıurfaspor dışında hiçbir kulüpte görev yapmadı. 13 yıl Altay ve Ümit Milli Takım masörlüğünü birlikte sürdüren Çalış, 3 yıl da A Milli Takım'a hizmet verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...