Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pakistan, Taliban ile görüşmeye devam ediyor

/ Kaynak: AA
Pakistan, Taliban ile görüşmeye devam ediyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Sertaj Aziz, Taliban ile başlatılması planlanan görüşmelere ilişkin yol haritasının hazır olduğunu ve yakında federal meclise sunulacağını söyledi.

Bakanlık binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Aziz, Pakistan Talibanı ile başlatılması planlanan barış sürecinin medya üzerinden yürütülemeyecek kadar hassas olduğunu bu yüzden sıklıkla açıklama yapmamayı tercih ettiklerini aktardı. Tehrik-i Taliban Pakistan (Pakistan Talibanı) ile yürütülmesi planlanan barış görüşmelerine ilişkin yol haritasının hazırlandığını belirten Aziz, "Barışa dair planımız tamamlanmak üzere, yakında federal meclise sunacağız"dedi. Başbakan Muhammed Navaz Şerif'in, 23 Ekim'de ABD'ye giderek Başkan Obama ile görüşeceğini hatırlatan Aziz, ziyarette savunma ve ticaret başta olmak üzere birçok konunun ele alınacağını belirtti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...