Justin Bieber'ın bu fotoğrafı tıklanma rekoru kırdı

Justin Bieber'ın bu fotoğrafı tıklanma rekoru kırdı

MAGAZİN Haberleri

Justin'in, "Ben ve antrenörüm" şeklinde etiketlediği fotoğraf, 900.000'den fazla kişi tarafından "beğenildi."

Çarşamba günü Instagram hesabına karın kaslarını sergilediği bir fotoğrafını yükleyen Justin Bieber, dünya genelindeki hayranlarını oldukça şaşırtmıştı.Justin'in, "Ben ve antrenörüm" şeklinde etiketlediği fotoğraf, 900.000'den fazla kişi tarafından "beğenildi." ABC News'un haberine göre şarkıcının birlikte poz verdiği antrenörü Patrick Nilsson, Newsday'e verdiği bir röportajda Justin'e uyguladığı antrenman programından bahsetti. Nilsson, Justin'in göğsünü ve omuzlarını geliştirmeye yönelik bir çalışma uyguladıklarını belirtti. Antrenörüyle birlikte haftanın beş günü her gün 40 dakika kadar çalışan Justin'in, sıkı çalışmasının sonuç verdiği Instagram'daki fotoğrafla kanıtlandı. "(Justin'in) Marky Mark gibi gözükmesini istiyorum" şeklinde espri yapan Nilsson, Justin'in artık daha yağsız ve daha güçlü bir vücuda sahip olduğunu da belirtti.

Justin'in uyguladığı diyetten de bahseden Nilsson, şarkıcının, hemen hemen istediği her şeyi yiyebildiğini belirtti.

Newsday'e yaptığı açıklamada Nilsson, "Justin, istediği vakit McDonald's yemeği yemesine izin verdiğim tek danışanım. Fakat Justin ayrıca tavuk göğsü, alabalık, somon balığı, hindi, biftek, pirinç, patates püresi ve karnıbahar gibi sebzeler de seviyor" dedi.

Bu hafta başında, önümüzdeki 10 hafta boyunca her hafta yeni bir şarkı yayınlayacağı 'Müzik Pazartesileri' serisi çerçevesindeki en yeni singleı Heartbreaker'ı yayınlayan Justin, halihazırda konser turu kapsamında Asya'da bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...