Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kıvanç Tatlıtuğ, Fransa'da 'ev'leniyor

Kıvanç Tatlıtuğ, Fransa'da 'ev'leniyor

MAGAZİN Haberleri

Ajda Pekkan ve Sibel Can'dan sonra Kıvanç Tatlıtuğ'da Fransa'dan ev alıyor.

Kazancını gayrimenkulde değerlendiren Kıvanç Tatlıtuğ, Londra'dan sonra Paris 'te de ev almak için kolları sıvadı. Tatlıtuğ ocakta başlayacak yeni dizisinden aldığı 1,5 milyon lira avansı yeni evine yatıracak. Ajda Pekkan ve Sibel Can'dan sonra Kıvanç Tatlıtuğ'da Fransa'dan ev alıyor. nbsp; Sinema, dizi ve reklam sektörünün gözde oyuncusu Tatlıtuğ aldığı astronomik ücretleri yurtiçi ve yurtdışından gayrimenkul alarak değerlendiriyor. Son olarak Londra'dan ev alan oyuncu şimdi de dünyanın gözde metropollerinden Paris'te ev bakıyor. Paris'in en lüks bölgelerinden birinde ev almak isteyen Tatlıtuğ'un bu kararında Fransız kız arkadaşı Florence Eugene'nin etkili olduğu söyleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, Paris'teki evini ocak ayında başlayacak yeni dizisinden aldığı 1,5 milyon lira avansla alacak.

Ünlü oyuncu ayrıca bir jean firmasının reklamlarında rol alarak 3 milyon dolar kazandı.

Ünlü şarkıcı Sibel Can'da kısa süre önce dünya jetset'inin tatil beldesi olan Fransa'nın Cote d'azur bölgesinden ev aldı.

Ajda Pekkan'ın da Paris'in lüks semtlerinden birinde evi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...