Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Artık en ciddi rakibimiz Romanya

Artık en ciddi rakibimiz Romanya

SPOR Haberleri

Millilerimiz Estonya deplasmanında kazanıp puanını 16'ya yükseltirken; Romanya da Andorra deplasmanında 4-0 galip geldi ve puanını bizimle eşitledi.

Grubumuzda 9. Hafta maçları öncesi Macaristan 14 puanla 2. sıradaydı. 13'er puanlı iki takımdan Millilerimiz 2., Romanya ise 3. sıradaydı. Millilerimizin gol averajı +7, Romanya'nınki ise +1'di. Dolayısıyla Romanya, Andorra deplasmanına hem galibiyet hem de bol gol parolasıyla çıktı. Amaç, mümkün olduğu kadar farklı bir galibiyet alıp Milli Takımımız ile aradaki averaj farkını azaltmaktı. Romanya ilk yarıda tek gol bulabildi. 42. dakikada sahne alan Claudiu Keserü, takımını devreye 1-0 önde soktu. İkinci yarı ise Rumenler'in istediği şekilde geçti. 53'te Bogdan Stancu farkı 2'ye çıkardı. 63. dakikada Gabriel Torje skoru 3-0 yaptı. 85'te ise Costin Lazar maçın skorunu ilan etti: 4-0
nbsp;
Romanya bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltip, 4. sıradan 3. sıraya çıktı. Averajını da +5 yapan Romanya, Millilerimiz ile arasındaki averaj farkını 6'dan 4'e indirdi.
nbsp;
Milli Takımımız gruptaki son maç ında Hollanda ile oynayacak. Romanya ise Estonya'yı ağırlayacak. Biz Hollanda'yı yensek bile, Romanya aradaki 4 averaj farkını kapatıp öne geçecek derecede farklı bir galibiyet alırsa, Milli Takımımızı geride bırakacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...