Ibrahimoviç İsveç'i Play-off'a taşıdı

Ibrahimoviç İsveç'i Play-off'a taşıdı

SPOR Haberleri

2014 Dünya Kupası Avrupa elemeleri C Grubu'nda İsveç kendi sahasında Avusturya ile karşı karşıya geldi. Mücadele'de gülen taraf 2-1'lik skorla İsveç oldu.

Friends Arena'da oynanan mücadelede İsveç ilk yarıyı yenik durumda bitirse de maçı çevirmeyi başardı ve Brezilya'da yapılacak olan 2014 Dünya Kupası öncesi Play-off'a gitmeyi garantilemiş oldu. İsveç'e galibiyeti getiren goller, 56. dakikada Jonas Olsson ve 86. dakikada Zlatan Ibrahimovic'ten geldi. Deplasman takımının tek golü ise 29. dakikada Martin Harnik'ten geldi.

Bu sonucun ardından 20 puanla grupta ikinciliği garantileyen İsveç son maçını kendi sahasında Almanya ile oynayacak. Avusturya ise deplasmanda Faroe adaları ile karşılaşacak.

Ülkemizde forma giyen Jimmy Durmaz ise 65. dakikada oyuna dahil oldu. Eskişehirspor forması giyen Erkan Zengin ise teknik direktör Erik Hamren tarafından tercih edilmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...