Nuh Albayrak'tan 'başörtülü yazar' sorusuna cevap

Nuh Albayrak'tan 'başörtülü yazar' sorusuna cevap

GÜNDEM Haberleri

Türkiye Gazetesi Genel yayın yönetmeni Nuh Albayrak katıldığı bir televizyon programında 'Neden başörtülü yazarınız yok?' sorusunu cevapladı.

Türkiye Gazetesi Genel yayın yönetmeni Nuh Albayrak kanal 24 tv'de katıldığı Elif Çakır'ın 'söz bitmeden' programında Türkiye Gazetesinde yaşanan değişimi anlatırken, Elif Çakır'ın sorduğu başörtüsü sorusuna da cevap verdi. Yeni isimlerle yazar kadrolarını güçlendirdiklerini ve transferlere devam edeceklerini belirten Nuh Albayrak, "Neden başörtülü yazarınız yok?" sorusuna "Bunu bir teklif gibi mi düşüneceğiz?" diye karşılık verdi. Albayrak, Elif Çakır'ın "öyle anlaşılmasın" sözleri üzerine "Yazar alırken, eleman alırken başörtülü olmasına değil alanında ne kadar yetkin olduğuna bakarım. Mantığın da bu olması gerekir. Türkiye'deki en büyük eksikliklerden birisi bu" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...