Fatih Terim, 'Herkesle başa çıkarız'

Fatih Terim, 'Herkesle başa çıkarız'

SPOR Haberleri

Fatih Terim, 'Salı günü herkesin forması kırmızı-beyaz olsun. Ondan sonra biz herkesle başa çıkarız' ifadelerini kullandı.

Milli Takım, Fatih Terim ile birlikte adeta küllerinden doğdu ve Brezilya ümitlerini yeşertti. Estonya maçının görünenden daha zor geçtiğini söyleyen Terim, "Bu stresi çekmek kolay değil. Hakikaten sadece galibiyetin geçerli olduğu bir maçtı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Şimdi bundan sonrası tam bir satranç oyunu olacak. Fenerbahçe Stadı'nda seyircimizle beraber bu play-off'u istiyoruz. İşi basite indirgersek galibiyetten başka çaremiz yok. Onun planını yapacağız. Bize sevinç kısa. Şimdiden Hollanda maçına konsantre olacağız. Salı gecesi play-off'u kutladığımız bir gece olacak inşallah. Biz elimizden geleni yapacağız. Ülke bu Milli Takım'ı sevdi. Salı günü herkesin forması kırmızı-beyaz olsun. Ondan sonra biz herkesle başa çıkarız" ifadelerini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...