Sıcaklık derecesi kaç derece artacak

/ Kaynak: İHA
Sıcaklık derecesi kaç derece artacak

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının ülkemiz genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde yağış beklenmiyor, bütün bölgelerimizin az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, İç Ege, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Konya, Isparta ve Burdur çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Güney Ege Kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı kentlerde beklenen hava sıcaklıkları ise şöyle: nbsp;Ankara: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor 25
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 23
İzmir: Az bulutlu 28
Adana: Az bulutlu ve açık 31
Antalya: Az bulutlu ve açık 30
Samsun: Az bulutlu ve açık 29
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 19
Erzurum: Az bulutlu ve açık 17
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 29

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...