Brezilya vizesi alan 14 ülke

Brezilya vizesi alan 14 ülke

SPOR Haberleri

Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası'na katılacak 14 ülke son maçların ardından netleşti.

Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası'na katılmayı garantileyen 14 ülke son maçların ardından belli oldu.
Avrupa'da grup elemelerinde son olarak oynanan maçlarda Belçika deplasmanda Hırvatistan'ı 2-1 yenerek Dünya Kupasına katılmayı garantilerken, Almanya ise kendi grubunda İrlanda'yı 3-0'lık net bir skorla geçerek Brezilya vizesi aldı. İsviçre ise E Grubu'nda Arnavutluğu 2-1 yenerek Brezilya'ya gidecek bir başka ülke oldu.


DİĞER KITALARDA
Güney Amerika'da Brezilya'dan sonra katılacak iki ülkeden biri Arjantin diğeri ise Kolombiya oldu. Uruguay ise Ekvator karşısında şok bir yenilgi alarak Dünya Kupası'na direkt olarak katılma şansını zora soktu. Kuzey Amerika'da ise Amerika ve Kostarika Brezilya vizesi alan ülkeler oldu. Meksika ise kendi grubunda 4. sırada bulunuyor ve Dünya Kupası'na direkt katılma şansları çok zor. Asya'da yapılan grup elemelerinde Dünya kupasına katılacak dört takım belli oldu. Bunlar; Japonya, Güney Kore, Avustralya ve İran oldu. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...