Suat Kılıç 'Gençlerimiz sahaları eskitsin'

Suat Kılıç 'Gençlerimiz sahaları eskitsin'

SPOR Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 'Gençlerimiz kahvehane köşelerinde eskimesin, gelsin, sahaları eskitsin' dedi.

Suat Kılıç, Alaplı ilçesinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahasında incelemelerde bulunarak, burada çocuk sporcular ve gençlerle sohbet etti. Futbolculara "Buradan Drogba çıkar mı?" diye soran Kılıç'a gençler, "evet" cevabını verdi. Suat Kılıç, sohbet ettiği çocuklardan birisi dengesini kaybederek hafifçe yere düşünce, "Çoktandır bekliyorsunuz değil mi? Yoruldunuz. En az iki saat önce dikmişlerdir sizi. Bayram trafiği nedeniyle bir saat geciktik" dedi. "Hangi sporu yapıyorsunuz" diye sorduğu çocuklardan birinin, "Her sporu yapıyoruz, durmak yok, yola devam" demesi, Kılıç'ı güldürdü. Karate takımından iki kız sporcunun gösterisinin izleyen Kılıç'a isminin yazılı olduğu Alaplı Belediyespor takımının forması hediye edildi. Kılıç, sporculara hitaben yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin 81 il ve ilçesinin neredeyse tamamında Gençlik ve Spor Bakanlığının kuruluşuyla sporda yatırım seferberliği başlattıklarını söyledi. Zonguldak'ın tamamının yatırım seferberliğinden payını aldığını ifade eden Kılıç, "Hizmetlerimizi götüremediğimiz herhangi bir yerleşim yeri almayıncaya kadar gençlerimizin hizmetinde olmaya, onların nabzını tutmaya, beklentilerine cevap vermeye gayret göstereceğiz" diye konuştu. Kılıç, gençlerin kahve köşelerinde ömürlerini tüketmemesini istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Başta sigara olmak üzere zararlı alışkanlıklarla ciğer kapasitenizi azaltmayın, kendinizi ziyan etmeyin. Spor tesisleri yapıldıkça sizler, hayatınızın en güzel anlarını bu tesislerde geçirin. Spor sahasının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Saha eskisin, yeter ki gençlerimiz kullansın. Gençlerimiz kahvehane köşelerinde eskimesin, gelsin, sahaları eskitsin. Biz bakımını, onarımını yapmaya gereken parayı hazır tutmaya her an canla başla varız. Bu yıl sentetik sahalardan Türkiye'de 267 tane yapıyoruz. Buranın
aydınlatmasını da yapacağız." Kılıç, bakanlıklarının kentteki 2013 yatırımlarının 105,7 milyon lira olduğunu sözlerine ekledi. Karate takımından Meliha Yener, Kılıç'a kestane hediye etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...