Mısır'da askeri birliğe saldırı, 2 yaralı

/ Kaynak: AA
Mısır'da askeri birliğe saldırı, 2 yaralı

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır'ın İsmailiye kenti yakınlarında, askeri birliğe, kimliği belirlenemeyen kişilerin ateş açması sonucu 2 askerin yaralandığı bildirildi.

Mısır'ın İsmailiye kenti yakınlarında, bölgede tarama faaliyeti yürüten askeri birliğe, kimliği belirlenemeyen kişilerin ateş açması sonucu 2 askerin yaralandığı bildirildi. nbsp;Güvenlik kaynakları, başkent Kahire'nin kuzeydoğusunda bulunan nbsp;İsmailiye kenti ile Nil Deltası'ndaki Şarkiye kentleri arasında arama, tarama faaliyeti yapan askeri birliğe, bugün sabah saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldığını ve açılan ateş sonucu iki askerin yaralandığını belirtti. Mısır makamları tarafından konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, saldırıyı henüz üstlenen olmadı. Süveyş Kanalı boyundaki İsmailiye kenti, ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin, 3 Temmuz tarihinde askeri darbeyle görevden uzaklaştırılmasından bu yana şiddet olaylarına sahne oluyor. nbsp; nbsp;
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...