Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Takım kritik virajda, Hollanda'da kazanmak zorunda

Milli Takım kritik virajda, Hollanda'da kazanmak zorunda

SPOR Haberleri

A Milli Takımımızın bulunduğu 2014 Dünya Kupası Elemeleri (D) Grubu'nda inanılmaz hesaplamalar yapılmaya başlandı.

A Milli Takımımızın bulunduğu 2014 Dünya KupasıElemeleri (D) Grubu'nda inanılmaz hesaplamalar yapılmaya başlandı. Her atılan golün dahi büyük bir öneme sahip olduğu grupta, Hollanda'nın 1. torba hesapları tüm dengeleri alt üst etti. nbsp;Macaristan karşısından 8-1'lik galibiyetle ayrılan Hollanda, Türkiye karşısına da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'na 1. torbadan giderek İspanya, Almanya, İtalya, Btezilya, Arjantin gibi takımlardan biriyle aynı grupta mücadele etmek istemeyen Hollanda, Türkiye karşısında kazanıp; Uruguay ve Kolombiya'nın oynayacağı maçlardan alacağı sonuçları beklemeye başlayacak.
URUGUAY - ARJANTİN MAÇI ÇOK KRİTİK
Macaristan'ı 8-1'lik skorla deviren Hollanda'ya bir iyi haber de Uruguay'dan geldi. FIFA Dünya sıralamasında Hollanda'nın üstünde bulunan Uruguay, Ekvator'a deplasmanda 1-0 yenilince Hollanda'nın 1. torba umutları daha da arttı. Gruptaki son maçını liderliği garantileyen Arjantin ile oynayacak olan Uruguay, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılırsa (Şili-Ekvator maçından çıkacak sonu ve Uruguay'ın Arjantin karşısında alacağı galibiyet skoruna bağlı olarak Dünya Kupası'na direkt gidebilme ihtimali de var) Hollanda ya da Belçika'nın oynayacağı maçlarda alacağı sonuçlara bakmaksızın ortalama 1.164 puan ile 1. torbaya girecek.
KOLOMBİYA'NIN DURUMU DA ÖNEMLİ...
Hollanda'nın Türkiye karşısına mutlak galibiyet parolosıyla çıkmasını gerektirecek olan sebeplerden biri de Kolombiya. FIFA Dünya sıralamasında Hollanda'nın üstünde yer alan Kolombiya, gruptaki son maçında Paraguay ile berabere kalır ya da yenilirse ortalama 1.106 (yenilirse 1.070) puanda kalacak ve Türkiye karşısında olası bir galibiyet çıkartacak olan Hollanda puanını 1.136 yapacak ve direkt olarak 1. torbaya çıkacak.
BELÇİKA'DA SIKINTI YOK! PUANLAMA, İHTİMALLER nbsp;
1. torbaya çıkmak için Türkiye karşısında kesinlikle kazanmak zorunda olan Hollanda'nın Belçika'yı takipte olmasının ise bir değeri bulunmuyor. Hollanda, Türkiye yense ve Belçika da gruptaki son maçında Galler karşısından hangi sonucu alırsa alsın; Hollanda'nın Belçika'yı sıralamada geçme ihtimali bulunmuyor. Kısacası; Hollanda, 1. torbaya gitmek için Türkiye karşısında kesinlikle kazanarak; Uruguay'ın Arjantin karşısında puan kaybetmesini ya da Kolombiya'nın Paraguay karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. Hollanda, Türkiye karşısında kazanır; Uruguay, Arjantin'i Kolombiya da Paraguay'ı deplasmanda yenerse; Hollanda'nın galibiyeti bir işe yaramayacak ve Dünya Kupası'na yine 2. torbadan girilecek. (sporx)


nbsp;Milli Takım kritik virajda, Hollanda'da kazanmak zorunda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...