Altın Portakal'ın 'şık'ları ve 'salaş'ları, İşte o ünlüler

/ Kaynak: İHA
Altın Portakal'ın 'şık'ları ve 'salaş'ları, İşte o ünlüler

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Altın Portakal Film Festivali gecesinde ödül alan erkek sanatçılar kıyafet konusunda sınıfta kalırken, kadın sanatçıkar şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali ödülleri dün gece yapılan törenle sahiplerini buldu. Gecede ödül alan erkek sanatçılar kıyafet konusunda sınıfta kalırken, kadın sanatçıkar şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Cam Piramet Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül gecesinde davetliler ve kadın sanatçılar şıklıklarıyla göz doldururken, ödül alan erkek sanatçıların seçtikleri rahat ve salaş kıyafetler dikkat çekti. 27 ödülün dağıtıldığı gecede Türk Sineması'nın 'Sultan'ı Türkan Şoray şıklığıyla, organizasyonun sahibi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın giydiği siyah smokiniyle dikkat çekerken, jüri üyelerinin de kıyafet konusunda gösterdikleri hassasiyet gözlerden kaçmadı. nbsp;Jüri üyeleri ve protokole smokin konusunda sahnede eşlik eden tek isim ise 'En İyi Film' seçilen "Cennetten Kovulmak" filminin yönetmeni Ferit Karahan oldu. nbsp;Smokin dışında geceye gösterdikleri özeni kıyafetlerine de yansıtan ve ödül alan Atalay Taşdiken, Serdar Temizkan da gecenin diğer şık erkekleri olarak kayıtlara geçti. nbsp;Gecede ödülleri açıklayan isimlerin büyük bölümü de ödül alan sanatçılara adeta şıklık konusunda örnek oldu.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...