Mavi Marmara davasının hakimleri HSYK'ya şikayet edildi

/ Kaynak: CHA
Mavi Marmara davasının hakimleri HSYK'ya şikayet edildi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Mavi Marmara davasına bakan İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nin hakimleri Dünya Mağdurlar Derneği tarafından HSYK'ya şikayet edildi.

Mavi Marmara davasına bakan İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nin hakimleri Dünya Mağdurlar Derneği tarafından Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na (HSYK) şikayet edildi. Şikayete gerekçe olarak da hakimlerin sanıklar hakkında yakalama kararı çıkarmaması gösterildi. nbsp;Dünya Mağdurlar Derneği konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Gazze'ye insani yardım taşıyan Mavi Marmara gemisine Akdeniz'in uluslararası sularında düzenlenen saldırıyı gerçekleştiren bir kısım İsrailli komutanların yargılandığı İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanıklar hakkında yakalama kararı verilmemesi nedeniyle yargılamayı gerçekleştiren İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti hakkında 11.10.2013 tarihinde Dünya Mağdurlar Derneği Genel Başkanı Avukat Yunus Akyol tarafından adli ve idari soruşturma açılması talebiyle Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na şikayette bulunulmuştur." nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...