Sözleşmeli memurlara kadro verilecek

Sözleşmeli memurlara kadro verilecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Topbaş, "Memur arkadaşlarımızdan sözleşmeli olanların kadroya geçirilmesi işlemini tamamladık. Hayırlı olsun" dedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Saraçhane'deki başkanlık binasının kokteyl salonunda belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Burada bir konuşma yapan Topbaş, herkesin bayramını kutlayarak, "Bizler yerel yöneticiler olarak da halkımızın bayram yapabilmesi için ekibimizle birlikte bütün kadromuzla gücümüz yettiğince bu hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bizler bayram yapmak için değil, bayram yaptırmak için gücümüzü harcıyoruz" şeklinde konuştu.
Kadir Topbaş, burada bayram öncesi sözleşmeli memurlara da müjde verdi. Topbaş, "Memur arkadaşlarımızdan sözleşmeli olanların kadroya geçirilmesi işlemini tamamladık. Bundan özellikle bahsetmek istiyorum. Hayırlı olsun diyorum. Memurlarımıza sosyal denge anlaşmasını yaptık, bunda da bir problem yok. Şimdi yeni bir çalışmamız var. O da taşeronlarımızla ilgili yasal bir düzenleme yapılıyor. Bu kentte bu ülkeye hizmet eden kamu kuruluşlarında bulunan bütün sözleşmeli vatandaşlarımızın, özlük hakları başta olmak üzere hak arayışındaki haklarının iade edilmesi noktasındaki çalışmaları önemsediğimizi belirtmek istiyorum" diye konuştu. nbsp;Adnan?Sular / İstanbul /?İHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...