Trabzonspor'da zor süreç, 20 günde 6 maç

/ Kaynak: CHA
Trabzonspor'da zor süreç, 20 günde 6 maç

SPOR Haberleri  / CHA

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından 20 günde 6 maç yapacak. Akçay, bu kritik süreci en az kayıpla atlatmak istiyor.

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından 20 günde 6 maç yapacak. Akçay, bu kritik süreci en az kayıpla atlatmak istiyor. nbsp;Trabzonspor'u milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra zorlu bir süreç bekliyor. 20 gün içerisinde 2'si Avrupa, 4'ü lig olmak üzere 6 maç yapacak olan bordo mavililer, bu zorlu süreci en az hasarla atlatmak istiyor. Ligde Sivasspor ile yapacağı maçın ardından Avrupa Ligi'nde Legia Varşova ile karşılaşacak olan bordo mavililer ardından Kasımpaşa deplasmanına gidecek. Bordo mavililer daha sonra Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek, ardından Legia Varşova maçı için Polonya'ya uçacak. Bordo mavililerin zorlu maç süreci Gençlerbirliği deplasmanı ile sona erecek. Kısıtlı kadrosu nedeniyle bu sürede her oyuncusundan en üst düzeyde verimi almak isteyen Akçay, 1461 Trabzon'dan gelen oyuncular başta olmak üzere her oyuncuya forma vermeyi planlıyor.
TARAFTARLAR YARIN TFF BİNASINA YÜRÜYECEK
Trabzonsporlu taraftarlar yarın TFF'nin İstinye'deki binasına yürüyecek. Bordo mavili yönetimin de destek verdiği taraftarların TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den 2010-2011 şampiyonluk kupasını talep edeceği öğrenildi. İstanbul'daki taraftarların yoğun katılımla gerçekleştirmeyi planladığı organizasyona çevre illerin yanı sıra Trabzon'dan da otobüslerle gelecek olan taraftarlarda destek verecek.
BİLETLER SATIŞA ÇIKARILDI
Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'inin 8'inci haftasında Sivasspor ve UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Legia ile oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu.
Sivasspor maçının bilet fiyatları: Kale arkası: 20 TL, Maraton:30 TL, Kapalı kenar: 50 TL, Kapalı orta:60 TL, VIP:150 TL, VIP Özel A-B Sıra: 2 bin TL, VIP Özel C: 300 TL, Misafir seyirci: 30 TL.
Legia Varşova maçının bilet fiyatları: Kale arkası:20 TL, Maraton: 50 TL, Kapalı kenar: 80 TL, Kapalı orta: 100 TL, VIP:250 TL, VIP Özel: 750 TL, Misafir seyirci: 50 TL.
BASKETBOL TAKIMI SAHNE ALIYOR
Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezonda adından söz ettirmek isteyen Trabzonspor Medical Park, 2013-2014 sezonundaki ilk maçında yarın saat 14.30'da TOBB Spor Salonunda Aykon TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak. Bordo mavili takımın antrenörü Hasan Özmeriç, sezon öncesi çok iyi bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını belirterek, "Türkiye Kupası'nda gruptan çıkmamız bize ayrı bir motivasyon verdi. Lige de bu moralli başlayıp, Trabzonspor'un adına yakışır bir mücadele ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımızın her zaman yanımızda olacağından şüphemiz yok" dedi.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...