Samsung Galaxy S5 ne zaman çıkacak

Samsung Galaxy S5 ne zaman çıkacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galaxy S4 ile elde edilen ve tüm dünyanın kabul ettiği başarıyı az bulan Samsung, şimdiki umutlarını Galaxy S5'e bağlamış gibi görünüyor.

Çıkışı ile büyük ses getiren ve satış rekorlarına imza atan Galaxy S4 akıllı telefon pazarında halen en popüler cihazlar arasında yer alırken, Samsung'un güvenilir kaynaklarından alınan bilgilere göre Samsung Galaxy S5 Ocak ayı itibari ile kullanıcılarına tanıtılacak. Edinilen bilgilere göre, sekiz çekirdek, 64 bit Exynos 5430 işlemci ile birlikte geleceği bilinen yeni amiral gemisi 16 MP'lik kamerası ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. Henüz Samsung'dan resmi bir açıklama gelmese de büyük ihtimalle önümüzdeki Ocak ayı itibari ile karşımıza çıkacak olan S5, bakalım Samsung'un beklentilerini karşılayabilecek mi.Samsung s4'ün kırmış olduğu rekorları ve halen en beğenilen telefonlardan biri olduğu göz önünde bulundurulursa yeni mode S5'in işi oldukça zor gibi görünüyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...