Çorum'da silahlı kavga, 3 yaralı

/ Kaynak: İHA
Çorum'da silahlı kavga, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çorum'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, biri polis memuru 3 kişi yaralandı. Olay, Buharevler Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Buhareveler Kavşağı'nda iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada bir şahıs elindeki pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu karşı grupta bulunan A.G. yaralandı. Olay yerinden kaçmayı başaran A.G. kendi imkanlarıyla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek tedavi altına alındı. nbsp;Silahlı kavganın olduğu sırada olay yerinden geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Ç. ve eşi Naime Ç. de pompalı tüfekten çıkan saçmalar isabet etmesi sonucu yaralandı. Bacağına saçma isabet eden polis memuru Ali Ç. ve omuz bölgesi ile ayağından yaralanan eşi Naime Ç. ise, olay yerine çağrılan ambulanslar Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. nbsp;Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, geniş güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmalar sonucu kavgaya karıştıkları tespit edilen 6 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. nbsp;Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...