Spor Bakanı Suat Kılıç'a Zonguldak'ta şok protesto

Spor Bakanı Suat Kılıç'a Zonguldak'ta şok protesto

GÜNDEM Haberleri

Spor Bakanı Suat Kılıç'a Zonguldak'ta şok protesto

Bakan Suat Kılıç Zonguldak'ta protesto edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Alaplı Belediyesi'ni ziyaretinden sonra Ereğli İlçesi'ndeki tersaneler bölgesinde inceleme yaptı. Bakan Kılıç, daha sonra Zonguldak'a geçerek Valiliği ziyaret etti. nbsp;Valilik önünde polis tören mangasını selamlayan Bakan Kılıç, kendisini karşılayan protokol üyeleriyle tokalaştı. nbsp; Vali Ali Kaban'ı ziyaretinde kentin sorunları hakkında bilgi alan Bakan Kılıç, Valilik'ten çıktığı sırada Türkiye Gençlik Birliği üyesi 3 gencin protestosuyla karşılaştı.

nbsp;"Mustafa Kemal'in askerleriyiz' ve ' Atatürk gençliği görev başında' sloganı atan Tolga T., Murat K. ve Oğulcan B.'ye polis müdahale etti. Polislerin, ağızlarını elleriyle kapatarak yere yatırdığı gençler, daha sonra cadde üzerindeki iş hanına götürüldü. Bakan Kılıç'ın, aracına binerek Valilik'ten ayrılmasının ardından gözaltına alınan 3 genç, ekip aracıyla karakola götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...