Bolu'da 10 kilometrelik tatilci kuyruğu

Bolu'da 10 kilometrelik tatilci kuyruğu

GÜNDEM Haberleri

Bolu'da Yeniçağ ve Gerede gişeleri önünde 10 kilometrelik kuyruk oluştu.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek isteyenler her bayram öncesi olduğu gibi TEM Otoyolu'nun Bolu Gerede ve Yeniçağa gişelerinin önünde 10 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluşturdu. Tatilciler gişelerden geçebilmek için adım adım ilerledi. Kurban Bayramı'nın tatilinin ilk günü TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde yoğunluk yaşanırken, İstanbul istikametine ise ulaşım rahat şekilde sağlanıyor. Ankara istikametinde yaşanan yoğunluğa rağmen trafik akarken, Yeniçağa ve Gerede gişelerinin önünde oluşan uzun araç kuyrukları, tailcilerde sıkıntı yaşattı. Karadeniz'e bağlantıyı sağlayan Gerede gişelerinin önünde oluşan yoğunluğu azaltmak için trafik ekipleri Gerede gişelerinden önceki Yeniçağa gişelerine sürücüleri yönlendirerek yoğunluğu azaltmaya çalıştı. Gişeler ile TEM Otoyolu'na bağlantıyı sağlayan yolun tek şerit olması nedeniyle 10 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluşurken, sürücüler araçlarıyla adım adım ilerlemek zorunda kaldı.

GÜN İÇERİSİNDE DEVAM ETMESİNİ BEKLİYORUZ

Bolu Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürü Murat Sönmez sabahın erken saatlerinden itibaren bayram trafiğinin başladığını belirterek, "Yeniçağa ve Gerede mevkilerinde uzun araç konvoyları oluşmuş durumda. Özellikle Gerede mevkiinde gişeler ile otoyol arasındaki bağlantı yolunun tek şeride düşmesi nedeniyle şu an bir yoğunluk yaşanıyor. Yoğunluğun gün içerisinde devam etmesini bekliyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...