Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Takım'da Hollanda mesaisi başladı

Milli Takım'da Hollanda mesaisi başladı

SPOR Haberleri

A Milli Takım, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Hollanda ile 15 Ekim Salı günü yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda deplasmanda Estonya'yı 2-0 yenerek play-off umutlarını sürdüren A Milli Futbol Takımı'nda gözler Hollanda maçına çevrildi. Ay-yıldızlı takım, grubun son maçında 15 Ekim Salı günü Hollanda ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Kasımpaşa Kulübü'nün Kemerburgaz'daki tesislerinde yapılan antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Estonya maçına ilk 11'de başlayan futbolcular otelde rejenerasyon ve fitness çalışması yaparken, diğer 12 oyuncunun antrenmanda hazır bulunduğu bildirildi.

Futbolcuların antrenmanda, 7'ye 3 pas ve şut çalışmasının ardından beyaz ve mavi takım olarak 5'e 5 maç yaptığı, Tolga Zengin'in kaptanlığını yaptığı beyaz takımın penaltı atışları ile mavi takımı yendiği belirtildi.

Çalışmada tüm oyuncuların hırs ve kazanma isteğinin yüksek olduğu, antrenör Hamza Hamzaoğlu'nun performanslarından dolayı oyuncuları tebrik ettiği kaydedildi.

Ay-yıldızlılar yarın saat 19.00'da aynı tesislerde ilk 15 dakikası basına açık antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

CANER ERKİN KAMPA DEVAM EDİYOR
Estonya maçında gördüğü sarı kart nedeniyle Hollanda maçında cezalı duruma düşen Caner Erkin'in, takım ile kampa devam ettiği belirtildi.

Takım arkadaşlarıyla olmak isteyen Caner Erkin için A Milli Takım teknik heyetinin Fenerbahçe Kulübü'nden onay aldığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...