Tek hedef Hollanda

Tek hedef Hollanda

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye'nin play-off umutlarını Hollanda maçına taşıyan Fatih Terim ve ekibi hazırlıklara hız kesmeden devam ediyor.

Andorra ve Romanya'dan sonra Estonya'yı da yenerek, 2014 Dünya Kupası finallerine katılma yolunda play-off turu umutlarını Hollanda maçına taşıyan A Milli Takımımız tek yürek oldu. Ay-yıldızlı oyuncuların, Estonya galibiyeti ardından soyunma odasında sarmaş dolaş oldukları ve bu tablonun Teknik Direktör Fatih Terim'i çok mutlu ettiği bildirildi.
Birbirlerine sarılarak galibiyeti kutlayan oyuncularını bir süre izleyen Terim'in, Hollanda maçı öncesi çarpıcı ifadeler kullandığı öğrenildi. Estonya karşısında elde edilen altın değerindeki üç puan için futbolcularını kutlayan ay-yıldızlı teknik adam, "İşte biz buyuz. Bu başarının temelinde birliktelik ve takım ruhu yatıyor. Bunu asla unutmayın. Sizlerle her zaman gurur duydum, duymaya da devam edeceğim" diye konuştu. A Milli Takım'da, Hollanda maçı öncesi çok güzel bir hava ve arkadaşlık bulunduğuna dikkat çeken Fatih Terim, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda salı günü oynanacak tarihi karşılaşmadan da galibiyetle ayrılacaklarına inandığını dile getirdi. nbsp;Play-off hedefine ulaşmak için çok zorlu bir aşamadan geçtiklerinin altını çizen başarılı hoca, "Baskı altında olduğunuzu biliyorum ancak sizler ülkemizi finallere taşıyacak inanç ve güce sahipsiniz. Hep birlikte tükenen umutlarımızı yeniden yeşerttiniz. Önümüzde çok kritik bir doksan dakika kaldı. İnancınızı sahaya yansıttığınız zaman yenemeyeceğiniz takım yok. Hollanda karşısında tarih yazacaksınız. Buna yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı. Bu arada Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile çok sayıda milletvekili Estonya maçından sonra Fatih Terim ve oyuncuları tebrik ederek, Hollanda karşılaşması için başarı diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...