Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayram tatili yolunda kaza

/ Kaynak: İHA
Bayram tatili yolunda kaza

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bayram tatili için İstanbul'dan Bartın'a gelen ailenin içinde bulunduğu otomobil Çaycuma-Kozcağız karayolunda trafik kazası yaptı.

nbsp;Kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı. İstanbul'dan bayram tatili için yola çıkan ve Bartın'ın Kozcağız beldesi Aşağıdere Köyüne gitmek isteyen Kamil Yılmaz (35) idaresindeki 34 DS 5742 plakalı araç Kozcağız beldesi girişindeki Drazlar mevkinde virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Kamil Yılmaz, babası İsmail Yılmaz (60) ve araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda 112 ambulans sevk edilirken, jandarmada ekipleri olası bir kaza için karayolunda güvenlik önlemi aldı. Kazada ağır yaralanan İsmail Yılmaz ve diğer 3 yaralı ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesine kaldırılırdı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlatırken, Çaycuma-Kozcağız karayolunun Drazlar mevkinde yeni yolun bitimi ve eski yola geçişle ilgili işaretleme tabela ve ikazının bulunmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...