Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Daum, Türk kızı Elif'i istemeye böyle gitti

Daum, Türk kızı Elif'i istemeye böyle gitti

YAŞAM Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, oğlu Marcel için Almanya'da yaşayan Türk bir ailenin Filiz isimli kızlarını istedi.

Bursaspor'un teknik direktörü Christoph Daum, oğlu Marcel için Almanya'da yaşayan Türk bir ailenin Filiz isimli kızını istedi. Ailenin Köln'e bağlı Hürth kasabasındaki evine ilk önce Daum'un eski eşi, Marcel'in annesi Ursel ve anneannesi geldi. 1-1.5 saat sonra gecikmeli olarak kızıyla birlikte gelen Christoph Daum'u kapıda ailenin babası karşıladı. Elinde pasta ile gelen Daum, eve girerken Türk geleneklerine uygun bir şekilde ayakkabılarını çıkardı. Yaklaşık 4 saat süren görüşme sonrası dışarı çıkan Daum, mutlu olduğunu fakat düğün için herhangi bir tarih belirlenemediğini ifade etti. Aracına binerken aileye getirdiği çiçeği vermeyi heyecandan unuttuğunu son anda fark eden Daum, arabasının bagajından çıkardığı çiçeği gelinin ailesine teslim etti. Aile tarafından Daum'a Türk damak tadından yemekler de sunuldu. Menüde mantı, börek, içli köfte ve birçok lezzet bir aradaydı. İsa Aksoylu / Köln / İHA




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...