Juventus'un Adnan Januzaj blöfü

Juventus'un Adnan Januzaj blöfü

SPOR Haberleri

Juventus, ManU Adnan Januzaj ile sözleşme yenilemediği takdirde Paul Pogba'yı transfer ettikleri gibi genç yıldız adayını kadrosuna katabileceğini söyledi

Serie A'da son 2 sezonun şampiyonu Juventus, İngiltere Premier Lig'de geçtiğimiz sezonu zirvede bitiren Manchester United'e Adnan Januzaj'ı da Paul Pogba gibi renklerine bağlayabileceği mesajını gönderdi.Fransız milli orta saha oyuncusu Pogba, Manchester United'de hiç forma giyem şansı bulamayınca, 2012 yazında sözleşmesinin bitimi ile birlikte Juventus'un yolunu tuttu ve Torino kulübünün geçtiğimiz yıl elde ettiği lig şampiyonluğunda pay sahibi oldu.Manchester United'in önümüzdeki yaz sözleşmesi bitecek Januzaj ile henüz yeni bir anlaşma imzalayamamış olması, Juventus'un ağzını sulandırdı. İtalyan temsilcisi, ilk Premier Lig maçında Sunderland deplasmanında 2 gol atarak takımına 2-1'lik skorla galibiyeti getiren 18 yaşındaki oyuncunun hayranları arasında yer aldığını gizleme ihtiyacı hissetmedi.Juventus'un genel direktörü Beppe Marotta, Manchester United'in adı Manchester City ile de anılan Januzaj'ı kaybetme riski üzerine Tuttosport'a açıklamalarda bulunurken, Kırmızı Şeytanların bu sorunu bir an önce rahatlıkla çözebileceğini belirtirken şu ifadeleri kullandı:"Pogba'nınkine benzer bir durumdan korkuyorlarsa o halde haklılar. Nasıl olur da sözleşmesinin bitmesine 8 ay kalan bir oyuncu ile yeni mukavele imzalanamadığı bir duruma ulaşabildik, anlamak zor. Januzaj fazlası ile umut vaat eden bir oyuncu. O fevkalade kaliteli bir futbolcu."
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...