Cumhurbaşkanı Gül'ün Başkent mesajı

/ Kaynak: CHA
Cumhurbaşkanı Gül'ün Başkent mesajı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Cumhurbaşkanı Gül, 'Cumhuriyetle birlikte hızlı bir gelişim sürecine giren Ankara, bugün dünya başkentleri arasında saygın bir yer edinmiştir." dedi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Cumhuriyetle birlikte hızlı bir gelişim sürecine giren Ankara, bugün dünya başkentleri arasında saygın bir yer edinmiştir." dedi. Ankara'nın Başkent oluşunun 90. yıl dönümü için mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Gül, "Kurtuluş Savaşı'nın sevk ve idare merkezi, milli egemenliğin yegane temsilcisi yüce Meclisimizin karargahı olan Ankara, bu süreçte hayati rol oynamıştır. Ankara'nın milli mücadeledeki konumu ve katkısı şehre başkent olma onurunu yaşatmıştır. Ankara'nın başkent seçilmesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu haber veren en müşahhas adımlardandır. Cumhuriyetle birlikte hızlı bir gelişim sürecine giren Ankara, bugün dünya başkentleri arasında saygın bir yer edinmiştir. Ankara'nın tarihsel ve kültürel değerlerini koruyarak, estetik, mimari, çevresel duyarlılıkları ön planda tutan bir anlayışla geleceğe yürümesi için hep birlikte çaba göstereceğiz. Ankara'nın Başkent oluşunun yıl dönümünü kutluyor, vatandaşlarımıza selam ve sevgilerimi iletiyorum." dedi.


GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...