Milliler dev maça bileniyor

Milliler dev maça bileniyor

SPOR Haberleri

Milliler Hollanda maçı hazırlığına start verdi. Estonya önünde ilk 11'de oynayanlar yenileme çalışması yaptı.

Milliler Hollanda maçı hazırlığına start verdi. Estonya önünde ilk 11'de oynayanlar yenileme çalışması yaptı. Kalanlar pas ve şut çalıştı. Cezalı olan Caner Erkin kamptan ayrılmak istemediğini Fatih hocaya iletti. Terim'in memnun kalarak izin vermesiyle kamptan ayrılmayan Caner arkadaşlarına destek oluyor.Umut varsa Umut vardır!
Estonya karşısında Türkiye'yi öne geçiren Umut Bulut, Dünya Kupası macerasında Milli Takım'ın en büyük kozu oldu. Türkiye'nin Estonya ile oynadığı ve 3-0 kazandığı ilk maçı da boş geçmeyen Umut Bulut, 5-0'lık Andorra karşılaşmasında da üç gol atmıştı.

Aman olay çıkmasın!
Estonya galibiyetinin ardından son yılların en önemli final maçı haline gelen Hollanda karşılaşmasına futbolseverler şimdiden büyük ilgi gösteriyor. Karşılaşmanın biletlerinin tamamen tükendiği belirtilirken, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kırmızı-beyazlı bayraklarla süsleneceği öğrenildi. Tribünlerin tıklım tıklım dolması şüphesiz A Milli Takım'ın motivasyonuna çok önemli bir katkı sağlayacak. Ancak tribünlerde çıkabilecek en ufak bir olay bile ay-yıldızlı takıma pahalıya mal olabilir. Böyle bir durumda Hollanda karşılaşması kazanılsa bile A Milli Takım, play-off'ta bunun faturasını ödeyebilir. Bu nedenle TFF yetkililerinin futbolseverleri zorlu maç öncesinde uyarması bekleniyor.

Hollanda'nın 1. torba sevdası
Grup liderliğini aylar öncesinden garantileyen Hollanda'nın, Dünya Kupası kura çekimine 1. torbadan katılmak istemesi gruptaki dengeleri bozdu. Macaristan'ı 8-1 gibi farklı bir skorla yenen Portakallar, A Milli Takım karşısına da mutlak galibiyet için çıkacak. Uruguay-Arjantin maçının sonucunu da bekleyecek olan Hollanda böylece 1. torbada kendine yer bularak İspanya, Almanya, İtalya, Brezilya ve Arjantin gibi devlerle eşleşmekten kurtulmanın hesaplarını yapıyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...