Fenerbahçe'de 10 milyon euroluk dev israf

Fenerbahçe'de 10 milyon euroluk dev israf

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin son yıllarda alışkanlık haline getirdiği 'son dakika transferleri' tutmadı. Fener, tribünde oturttuğu oyuncularına adeta bir servet ödüyor.

nbsp;Fenerbahçe'nin son yıllarda alışkanlık haline getirdiği 'son dakika transferleri' tutmadı. Apar topar yüksek bedeller ödenerek takıma kazandırılan isimlerden sarı-lacivertliler hem istediği verimi alamadı, hem de bu oyuncular için büyük bir maddi külfetin altına girdi. Hedefi bulmayan transferler için kulübün kasasından çıkan paranın miktarı 10 milyon euroyu buluyor. nbsp;Kocaman'dan sonra hoca konusu uzun süre netleşmedi ve bu süreçte transferler yapıldı. Yanal'dan sonra da oyuncu alımı sürdü ancak alınan isimler ve yabancı kontenjanı sıkıntıya sebep oldu. nbsp;Stoch-Krasic nbsp;kiralık gönderildi, Semih-Serdar elde kaldı. Stoch'u 1 milyon euroya PAOK'a kiralayan sarı-lacivertliler, Slovak yıldızın yıllık maaşının 750 bin eurosunu kasadan ödüyor. Bastia'nın 800 bin euroya kiraladığı Krasic için kasadan çıkan para ise 1.5 milyon euro. Kadro dışı bırakılan Semih'e 1 milyon 850 bin, Serdar Kesimal'a 1 milyon 200 bin euro maaş veren F.Bahçe'nin bir de tribünde oturup para kazanan lejyonerleri var. Adeta kombine kartlı taraftar durumundaki Yobo 2 milyon, Kadlec 2 milyon 100 bin euro maaş alırken, zaman zaman sahaya inen oyunculardan Cristian'a 1 milyon 800 bin, Holmen'e 1 milyon 300 bin euro garanti para ödeniyor. Sarı-lacivertliler devre arasında oyuncuları elden çıkarmak derdinde ama başka yerde bu paraları bulamayacaklarını bilen futbolcular sözleşme şartlarını yerine getirip süreleri dolana kadar ceplerini doldurmaya kararlı. nbsp;M.EMİN?ULUÇ - İSTANBUL


nbsp;Fenerbahçe'de 10 milyon euroluk dev israf

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...